La Magrana

La magrana és un fruit de tardor.
És d’origen asiàtic i varen ser els àrabs els qui la van introduïr a la Península arran de les guerres púniques.

Pomegranate_02_300dpi
Al obrir-la descobrim que està formada per petits grans envoltats per unes separacions blanques que són amargants. El gra, però, normalment és dolç, sobretot quan es troba en el seu punt òptim de maduració.

Destaca per tenir un contingut de sucres molt baix i per estar composta en un 80% per aigua.  A més, té un potencial antioxidant molt alt degut a la seva composició:

És rica en vitamina A, vitamines del grup B i vitamina C. A més, conté potassi, calci i magnesi. També conté tanins (els quals tenen efecte antiinflamatori) i polifenols (prevenen l’oxidació prematura de les cèl·lules).

L’ideal és menjar-la fresca, directament de la magrana.  La podem posar amb cereals a l’esmorzar o en amanides per donar-li un toc diferent. També se’n pot beure el seu suc.pomegranate

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s