Ingredients:
- 150g de farina de civada integral
- 1 culleradeta de llevat
- 1 culleradeta de canyella
- 2 cullerades d’açai en pols
- 200ml de beguda d’arròs (la que més us agradi)
- 1 culleradeta de sucre de coco
En un bol barregem la farina, el llevat i la la canyella. I si volem un toc més dolç hi podem afegir una culleradeta de sucre de coco.
Aboquem l’açai en un altre bol i hi afegim una mica de beguda vegetal, la justa per dissoldre l’açai. Un cop dissolt, afegim la barreja al bol de la farina i hi posem també la beguda vegetal. Ha de quedar una massa homogènia.
Posem unes gotes d’oli de coco a la paella i quan sigui ben calenta hi aboquem dues cullerades soperes una sobre l’altre formant una rodona. Courem el pancake un minut per cada costat. I així fins que acabem la massa. Sortitan aproximadament uns 8-10 pancakes.
A la fotografia no s’aprecia perquè el pancake ha quedat dauradet però l’açai els dóna un to violeta molt bonic!